Weekend van de klant bij Kleinetovenaar.eu

Tot 2016 werd Dag van de Klant gevierd op de vierde zondag van september. Deze werd in het leven geroepen om een klantvriendelijk ondernemerschap op te zetten. De klant is belangrijk voor ondernemers. Om dit nog meer tot uiting te brengen en om de klant dichter tot bij de ondernemer te brengen is het sinds vorig jaar Weekend van de Klant, en dit werd verplaatst naar het eerste weekend van oktober. Ook bij Kleinetovenaar.eu, onze online speelgoedwinkel, mag dit niet voorbijgaan.

Wij willen namelijk al onze klanten bedanken voor hun aankoop en het vertrouwen dat zij in ons stellen. Bedanken voor de fijne berichtjes die we terugkrijgen, bedanken voor de positieve reviews die we krijgen. We proberen bij Kleinetovenaar.eu elke klant aan te spreken met een persoonlijke noot. We zijn er voor de allerkleinste onder ons, maar ook voor de ondeugende peuters en kleuters, en voor de grotere, opgroeiende kids. Ook willen we ons mama-papa shophoekje zeker behouden en af en toe in de kijker zetten.

Nog steeds ons feestjaar: 2018!

Dit jaar is het nog steeds ons feestjaar naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan. We doen dit jaar dus zeker een extraatje voor onze klanten. We hebben eerder onze Kleinetovenaar.eu herbruikbare tassen uitgedeeld. … De wedstrijd met de ballonvaart hebben jullie als klant zeker nog te goed en zal in de loop van het begin van volgend jaar worden opgestart… Als webshop is het niet altijd vanzelfsprekend om persoonlijk contact met de klant aan te bieden. Onze online speelgoedwinkel doet haar best om dit op een creatieve manier in te vullen. Bij ons kan je je spulletjes of cadeautjes bestellen in de webshop, maar je kan steeds telefoneren of mailen met een vraag. Je kan je spulletjes ook bij ons komen afhalen na afspraak of als je de spulletjes eerst toch eens wil zien. Geef gerust een seintje. Wij horen het graag.

Weekend van de Klant bij Kleinetovenaar.eu, de online speelgoedwinkel:

Wij geven elke klant dit weekend vanaf vrijdagochtend 05-10-2018 tot en met maandagavond  08-10-2018, 10 % korting op hun aankoop in onze webshop.

 

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.