Selecteer een pagina

Weekend van de klant bij Kleinetovenaar.eu

Weekend van de klant is er om onze klanten te verwennen en te bedanken. Als online webshop moet je er zelf voor zorgen dat je de band met je klanten blijft behouden en dat is net niet altijd evident. Wij doen dit zo op onze manier met een bedankje, een klein gebaar, voor je geplaatste bestelling. Kleinetovenaar.eu hecht hier veel belang aan. Aan klantenservice voor onze klanten, maar ook werken wij op deze manier met leveranciers die dit ook doen. Waar de klant steeds belangrijk is. Ook zo kunnen wij jullie als klant een goede klantenservice geven.

In ons eerder blogartikel vind je de oorsprong van Weekend van de klant en ook het begin ervan: Dag van de klant.

Online speelgoedwinkel

Kleinetovenaar.eu is een online speelgoedwinkel die zich richt op klanten die waardevolle spulletjes willen hebben voor hun kids en die een bewuste levensstijl hebben. In ons gamma vind je o.a. origineel speelgoed met ecologische, duurzame en comfortabele materialen.

In ons assortiment vind je ook gewoon leuk speelgoed om je uren mee te amuseren.

We gaan bewust om met het kiezen van merken, van producten, van leuke spulletjes. We willen kwaliteitsvolle producten voor onze klant en voor ons.

In onze webshop kan je heerlijk vanuit je luie zetel alle productjes rustig bekijken en bekijken. Snuif alvast de sfeer op.

Bezoek onze winkel

Als je de productjes toch eens echt wil bekijken of ons wil leren kennen, ben je van harte welkom in onze winkel, tijdens de openingsuren of op afspraak. We staan je graag te woord en helpen je graag verder met al je vragen. Tijdens Weekend van de klant zetten we graag onze klanten en hun kindjes in de bloemetjes.

Neem alvast een kijkje op onze ‘winkelpagina’.

Je kan je bestelling hier afhalen of gewoon snuisteren tussen de leuke spulletjes. In onze winkel hebben we ook een betaalterminal ter beschikking.

Meer informatie over Weekend van de klant kan je terugvinden op hun webpagina.

Van harte welkom, in onze webshop en in onze winkel!

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 292 reviews.