Woezel en Pip Speelgoed in ons gamma

Wie zijn Woezel en Pip?

Woezel en Pip zijn twee ondeugende hondjes die het avontuur steeds opzoeken. Ze leven in een wondermooie fantasiewereld met zachte kleuren. Dit is de Tovertuin. De Tovertuin van Woezel en Pip! Naast de twee leuke hondjes verschijnen in de verhalen ook: Tante Perenboom, Zonnetje, De Wijze Varen en Buurpoes, Molletje en Charlie.

Het zijn steeds mooie kinderlijke verhaaltjes die voor iedereen tot de verbeelding spreken. Voor Kleinetovenaar.eu zijn het twee leuke vriendjes die een artikeltje waard zijn! Het verhaal achter de twee leuke vriendjes is des te mooier om nog meer van de hondjes te houden.

 

Het verhaal achter de twee hondjes

Guusje Woesthoff-Nederhorst is actrice en zangeres, maar vooral een vrouw met een sterke fantasie en een doel. Ze brengt deze twee hondjes tot leven in een mooi tekenverhaal, Woezel en Pip. Het is haar hobby, laat haar fantasie leven, maar doet dit enkel voor zichzelf en haar gezinnetje. In 2003 heeft ze een zoontje gekregen. Kort nadat haar zoontje geboren is, werd bij haar borstkanker vastgesteld. Het uittekenen van Woezel en Pip houdt haar overeind en is zeker een echte waardevolle bezigheid. Echter, in 2004 overlijdt ze. Haar man blijft niet bij de pakken zitten en wil Woezel en Pip echt tot leven kunnen brengen. In 2005 werd dan het eerste boek van Woezel en Pip uitgebracht.

In 2007 richt haar man de  stichting Guusje Nederhorst Foundation op ter herinnering aan Guusje. Een gedeelte van de opbrengst van de spulletjes van Woezel en Pip gaat naar hulpbehoevende kinderen. Dit betekent dat als je, nog steeds, een product van Woezel en Pip aankoopt een deel van je aankoopbedrag naar het goede doel voor deze kindjes gaat.

 

Er zijn ondertussen al heel wat boekjes uitgebracht. Zoals:

Woezel en Pip: In de Tovertuin

Woezel en Pip: Beste vriendjes

Woezel en Pip: Op vakantie!

Woezel en Pip: Hier is de Tovertuin!

Woezel en Pip: Zomaar een dag…

Vanaf 2010 is er ook een animatieserie.

Bij Kleinetovenaar.eu vinden we dit zo’n mooi en ontroerend verhaal dat echt de moeite waard om aandacht te geven. Het maakt de twee hondjes net nog veel leuker en liever. Daarom kan je bij ons de spulletjes van Woezel en Pip zeker in het gamma van de webshop vinden. Binnenkort komen er ook nog nieuwe spulletjes bij.

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.