WowWee in ons assortiment

Sinds vorige week kan je in onze webshop kennis maken met leuke vriendjes! De WowWee!

Het leven van de WowWee startte al in 2004. De WowWee Robosapien was geboren en was revolutionair voor die tijd.
De komst van de de robot veranderde in die tijd de ontwikkeling van het (elektronisch en het wat meer geavanceerde) speelgoed en gadgets.

 Doordachte en revolutionaire technologie

Het uittekenen en ontwikkelen bij de start van het bouwen van een nieuw product bij deze producent gebeurt steeds in 3 stappen.

De eerste stap is het uittekenen van het ontwerp van de Wowwee en volop rekening houden met opkomende en revolutionaire technologieën.
De makers streven resoluut naar het bouwen van betaalbare en interessante producten die iedereen aanspreken.

De tweede stap is het ontwikkelen van een ‘test product’, de uitgetekende versie. Hiervoor heeft het bedrijf ingenieurs, ontwerpers en onderzoekers om na te gaan of het product veilig, aanspreekt en wat voor hen meer dan goed is om te produceren.

De derde stap is om het product van een degelijke afwerking te voorzien. Een laatste test gebeurt, samen met een controle van de nieuwe technologie dat steeds belangrijk is bij de producent.

Later werden er allerlei versie van de robots ontwikkeld. Zoals de Roboraptor, Rovio, robots in de vorm van knuffelbeestjes, RS Tri-bot, Robome, Mip Robot, Miposaur,…

Bekijk hier een leuk filmpje over de Wowwee!

WowWee: gadgets voor iedereen

De werking van de robot is als volgt. Download de bijbehorende app en je kan je lieve robot besturen. Dit kan op smartphones, tablets en andere toestellen. Het is te gebruiken met Android, Windows, Apple en andere besturingssystemen. De robots hebben lichtgevende accenten en beweegbaar in allerlei poses. Je kan het niet zo gek bedenken.  Je kan nieuwe bewegingen maken en nieuwe spelletjes ontdekken. Je kan kiezen om de robot te ‘sturen’, maar je kan hem zelf ook op ontdekking laten gaan.

Het zijn stuk voor stuk spelletjes voor stoere jongens, coole meisjes, maar ook de speelvogel in papa komt weer naar boven! Bekijk hier het gamma bij Kleinetovenaar.eu.

 

 

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.